Hopp til innholdet

Ekeberg skole i Oslo

Har fått levert en mobil sykkelcontainer. Etter ønske om å tilby en trygg og pålitelig sykkelparkering, har lærerne ved Ekeberg skole fått tilgang til en spesialdesignet sykkelcontainer. Denne innovative løsningen har blitt implementert for å imøtekomme behovet for sikker oppbevaring av sykler på skolen. Containeren er utstyrt med plass til opptil 20 sykler og inkluderer også lademuligheter for el-sykler.
Enheten er nøye utformet for å harmonisere med skolens estetikk og miljø. Treverket som omgir containeren gir ikke bare en varm og innbydende følelse, men det skaper også en sammenheng med skolens omgivelser. En bemerkelsesverdig funksjon er også inkludert i form av et insektshotell, som ikke bare fremmer økologisk mangfold, men også styrker skolens bærekraftige initiativer.


Med denne sykkelcontaineren får lærerne muligheten til å parkere syklene sine trygt og beskyttet. Samtidig oppfordrer det til en sunnere livsstil ved å tilrettelegge for sykling til og fra skolen. Vi er glade for å kunne bidra til Ekeberg skoles ønske om økt miljøvennlighet og sikkerhet, og vi ser frem til at denne løsningen vil gi en positiv innvirkning på skolens samfunn. Investeringen har gitt positive tilbakemeldinger. De ansatte ved skolen har allerede tatt sykkelcontaineren i bruk og responsen er god. De setter pris på å ha et trygt sted å parkere sykkelen samtidig som den står tørt.