Hopp til innholdet

I et steg mot å fremme bærekraftige reisealternativer blant sine ansatte, har Nexans, ledende leverandør innen kraft-, tele-, installasjons- og varmekabler i Norge, nylig investert i en sykkelcontainer ved sin fabrikk i Halden. Dette tiltaket er iverksatt med bakgrunn i å støtte ansattes valg om å sykle til arbeid ved å tilby trygg sykkelparkering.

Nexans’ nye sykkelcontainer er en innovativ løsning på utfordringene mange pendlere står overfor når det gjelder å finne sikker og pålitelig parkering for sine sykler. Utsatt for vær og vind kan en sykkel raskt lide av skader og slitasje, noe som avskrekker mange fra å velge denne sunne og miljøvennlige transportmetoden. Med introduksjonen av sykkelcontaineren tar Nexans Norway AS et konkret skritt for å fjerne denne barrieren, og gjør det betydelig enklere for ansatte i Halden-fabrikken å sykle til og fra jobb.

Sykkelcontaineren er utformet med tanke på brukervennlighet og sikkerhet, og tilbyr romslig og beskyttet oppbevaring for ansattes sykler. Her står sykkelen beskyttet mot vær og vind.