Hopp til innholdet

Nordstrand skole

Nordstrand skole hadde et ønske om en tørr og trygg sykkelparkering for sine elever, men stod overfor begrensninger når det gjaldt tilgjengelig plass utendørs. Med dette i bakhodet, ble det jobbet for å finne en passende løsning som kunne imøtekomme skolens behov på en effektiv måte.

Løsningen som ble valgt, var å implementere en isolert sykkelcontainer med varmefunksjon. Denne innovative tilnærmingen gir skolen muligheten til å tilby et beskyttet miljø for syklene, samtidig som det gir ekstra fordeler for brukerne. Syklene står ikke bare tørt, men containerens isolasjon og varme gir en ekstra beskyttelse mot vær og vind. Dette er spesielt viktig i kalde og fuktige perioder.

Den inkluderer også lademuligheter. Dette er spesielt verdifullt for el-sykler som trenger jevnlig lading. Ordstrand skole kan nå tilby både sikker oppbevaring og en ekstra tjeneste til elevene ved å tilrettelegge for lading av el-sykler.

Den isolerte sykkelcontaineren med varme representerer en smart og tilpasset tilnærming til skolens utfordringer med begrenset plass og behovet for trygg sykkelparkering. Denne løsningen vil ikke bare være praktisk for elevene, men også bidra til å fremme en miljøvennlig og sunn livsstil ved å oppmuntre til sykling som transportmiddel.