Hopp til innholdet

Norsk Energi

Norsk Energi, anerkjent som et fremtredende kompetansesenter innen termiske energisystemer, er engasjert i å fremme effektiv, miljøvennlig og sikker energibruk. Gjennom en omfattende portefølje av tjenester, inkludert utredninger, teknologiutvikling og prosjektledelse betjener de både norske og internasjonale klienter. Selskapets dedikasjon til bærekraft og miljøvennlighet strekker seg utover deres primære arbeidsfelt, reflektert i deres fysiske infrastrukturbehov.

For å støtte en bærekraftig arbeidsplasskultur og oppmuntre til grønnere transportalternativer hadde Norsk Energi behovet for å etablere ny sykkelparkering for sine ansatte. Dette ledet til utviklingen av en spesialtilpasset sykkelcontainer. Med delvis kledning, ble containeren designet for å harmonisere med den omkringliggende arkitekturen og landskapet, samtidig som den tilbyr funksjonalitet og estetikk.

I tillegg til sykkeloppbevaringsfasiliteten hadde Norsk Energi også behov for en integrert løsning for avfallshåndtering som kunne komplementere deres miljøvennlige initiativer. Dette førte til implementeringen av et innovativt søppelkassestativ, som ble integrert med sykkelcontaineren.