Hopp til innholdet

Sintef i Trondheim

En flere av Sintef sine ansatte har en lidenskap for sykling, noe som ikke bare bidrar til en grønnere planet, men også fremmer fysisk velvære. Imidlertid har utfordringer knyttet til sikker oppbevaring av sykler og bekvemmeligheten av å sykle under mindre ideelle værforhold, som de kalde og snørike vintermånedene i Norge, vært en bekymring for mange.

For å adressere disse bekymringene, har Sintef tatt et innovativt skritt ved å innføre en innendørs sykkelparkering. Denne løsningen er ikke bare praktisk, men den tilbyr også en sikker oppbevaringsmulighet for sykler, og dermed fremmer den sykling hele året. Det toetasjes sykkelstativet er designet for å maksimere plassen og gjøre det mulig for et større antall sykler å bli oppbevart på en organisert måte. Dette er spesielt viktig i en organisasjon som Sintef, hvor mange ansatte velger å sykle til jobb.

En av de mest bemerkelsesverdige funksjonene ved denne innendørs sykkelparkeringen er muligheten til å koble til strøm. Dette er en game-changer for de mange ansatte som benytter seg av elektriske sykler. Tilgangen til strøm gjør at eiere av elektriske sykler kan lade syklene sine mens de er på jobb, og dermed være klare for en jevn hjemreise uten bekymring for batterinivået. Denne funksjonen understreker Sintef sitt arbeid om å gjøre det mer bekvemmelig for ansatte å velge miljøvennlige reisealternativer.

Ved å tilby sikre, praktiske og værbeskyttede sykkelparkeringsløsninger, motiverer Sintef sine ansatte til å fortsette å sykle, uansett årstid, og bidrar dermed til en sunnere livsstil og en renere planet.