Hopp til innholdet

SYKKELHOTELL

ARB


Vår modulbaserte sykkelparkeringsløsning er skreddersydd for å møte behovene til store offentlige og private områder. Med fleksibel justering av lengden på enheten, kan vi alltid tilpasse størrelsen og løsningen for å imøtekomme kravene til skoler, borettslag og offentlige bygg

som trenger mange parkeringsplasser for sykler. Vi spesialiserer oss på å prosjektere og levere sykkelparkering som er skreddersydd for de unike kravene i det nordiske klimaet. Vår ekspertise og erfaring gjør at vi kan tilby produkter som ikke bare er funksjonelle, men også estetisk tiltalende og tilpasset de skandinaviske designtradisjonene.

NETTING


Her ser du noen av våre beste løsninger innenfor modulbasert sykkelhotell for større områder. Disse løsningene passer svært godt for skoler, borettslag og offentlige bygg som trenger mange plasser eller ønsker skreddersydde løsninger. Vårt modulbaserte sykkelhotell gir fleksibilitet og funksjonalitet, og kan tilpasses for å møte spesifikke behov. Vi kan enkelt justere lengden på sykkelparkeringen slik at vi alltid kan levere ønsket størrelse og løsning, noe som gjør det mulig å optimalisere plassen på best mulig måte. Vårt design er både robust og elegant, og sikrer at sykkelparkeringen smelter sømløst inn i det nordiske bybildet.

Vi prosjekterer og leverer sykkelparkeringsløsninger tilpasset nordisk bruk og design. Med vår omfattende erfaring og forståelse for de spesifikke kravene i det nordiske klimaet, kan vi tilby sykkelparkeringsprodukter som er holdbare, brukervennlige og estetisk tiltalende. Våre løsninger er laget med bærekraftige materialer og er designet for å tåle tøffe værforhold samtidig som de opprettholder et stilrent og moderne utseende. Uansett om det er for en skole, et borettslag eller et offentlig bygg, kan vi tilby skreddersydde sykkelparkeringsløsninger som møter deres behov og preferanser.

Send oss en melding

Ta kontakt med oss.

+47 923 11 461

post@environmentbox.no

Tønsberg

Follow on Social

You agree to receive email communication from us by submitting this form.